Date

jan 08 2023
Expired!

Dansgardeconcours

Dansgardeconcours CV De Nachtuulen

Zondag 8 januari 2023 organiseert carnavalsvereniging De Nachtuulen haar dansgardeconcours in Oud-Zevenaar.
Zoals ieder jaar kenmerkt dit concours zich door een prettige combinatie van enerzijds een prestatie leveren en anderzijds een ontspannen sfeer.
Het dansgardeconcours wordt bezocht door vele verenigingen uit de nabije omgeving en meerdere gardes hebben al veelvuldig deelgenomen aan het jaarlijks terugkerend concours bij De Nachtuulen.


Onder toeziend oog van een ervaren jury zal bepaald worden wie er met de wisselbeker, de Hein Wenting Bokaal, vandoor gaat. De garde die tijdens het concours de meest orginele dans, met daarbij horende kleding toont, heeft de grootste kans de originaliteitsprijs in de wacht te slepen.

Een sportieve dag voor de deelnemende dansers en danseressen, maar ook zeker een gezellige dag voor iedereen die van het actieve verenigingsleven houdt.

Zin in een gezellige, sportieve en verrassende middag? Bezoek Schuttersgebouw St. Anna aan de Babberichseweg 58 in Oud-Zevenaar.

Aanvang: 12.00 uur

Voor informatie, of heeft u interesse uw dansgroep in te schrijven, stuur dan een mailtje naar dansgardeconcours@nachtuulen.nl

Graag tot ziens op 8 januari 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *